Události a akce
Vyberte typ události
Kdykoliv
Nadcházející
Dnes
Zítra
V týdnu
O víkendu
Tento měsíc
Příští měsíc
Datum
  • Doporučené
  • Doporučené - detail
loader-image
temperature icon 2°C
Události a akce
Kam to bude?
Nadcházející
Dnes
Zítra
O víkendu
Tento měsíc
Datum
Vyberte typ události
  • Doporučené
  • Doporučené - detail
Události a akce
Kam to bude?
Nadcházející
Dnes
Zítra
O víkendu
Tento měsíc
Datum
Vyberte typ události
  • Doporučené
  • Doporučené - detail

Zážitkové menu v iglú s výhledem na Krušné hory

Události a akce
Kam to bude?
Nadcházející
Dnes
Zítra
O víkendu
Tento měsíc
Datum
Vyberte typ události
  • Doporučené
  • Doporučené - detail
Události a akce
Kam to bude?
Nadcházející
Dnes
Zítra
O víkendu
Tento měsíc
Datum
Vyberte typ události
  • Doporučené
  • Doporučené - detail

Zážitkové menu v iglú s výhledem na Krušné hory

Události a akce
Kam to bude?
Nadcházející
Dnes
Zítra
O víkendu
Tento měsíc
Datum
Vyberte typ události
  • Doporučené
  • Doporučené - detail
Události a akce
Kam to bude?
Nadcházející
Dnes
Zítra
O víkendu
Tento měsíc
Datum
Vyberte typ události
  • Doporučené
  • Doporučené - detail
Události a akce
Kam to bude?
Nadcházející
Dnes
Zítra
O víkendu
Tento měsíc
Datum
Vyberte typ události
  • Doporučené
  • Doporučené - detail

Zážitkové menu v iglú s výhledem na Krušné hory

Podrobnosti

Popis

Na zážitkové menu můžete vyrazit kdykoliv mezi 12. a 21. hodinou, ať už si chcete dopřát netradiční oběd na čerstvém vzduchu nebo kouzelnou večeři pod hvězdami.
Za prvotřídní kuchyní sem můžete vyrazit celoročně. V chladnějším období se o vaše pohodlí postará vyhřívání, takže vám bude v iglú příjemně za každého ročního období.Tuto variantu je možné čerpat neděle – čtvrtek v období 1.října – 23.prosince / 1.ledna – 15.dubna| 12:00-21:00.
Na jaké menu se při tomhle gastronomickém zážitku těšit?

Předkrm: Hovězí carpaccio z mladého býčka z farmy od Františka Berky, hoblinky parmazánu a kapary
Polévka: Kulajda se zastřeným vajíčkem a lesními houbami, bramborami a koprovým olejem
Hlavní chod: Telecí Maminha z holštýnského telátka s lyonskými bramborami a omáčkou z pepře s vůní koňaku
Dezert: Vanilkové crème brûlée s jahodou a mátou

Pokud budou teploty příliš vysoké nebo nízké, případně bude silný vítr, přesune se rezervace iglú na jiný termín, případně můžete termín ponechat a menu si vychutnat ve vnitřních prostorách restaurace Rendlík.

Typy

Hodnocení

Bohužel není co zobrazit

× Logo Aplikace